Roger Pous, psicòleg a Vic

Sóc en Roger Pous Medalla una persona apassionada, alegre, activa i curiosa que ja fa uns anys que hem dedico a la psicologia. Sóc psicòleg col.legiat i psicoterapeuta especialista en Teràpia Breu Estratègica, encara que m’he format en diferents corrents i tècniques per l’acompanyament a les persones.

El meu camí en el desenvolupament personal i formatiu va començar de ben jove, a casa sempre s’ha parlat de salut, plantes, teràpies i el desenvolupament de les persones… és el que té tindre una mare terapeuta! I m’ho deuria transmetre, ja que d’adolescent ja em picava el cuc i vaig cursar tallers d’autoconeixement i empoderament personal com els “Insight”, “Focusing” i altres…

Més endavant em vaig endinsar en el món de l’espiritualitat i les teràpies alternatives, cursant tota mena de tallers, formacions i seminaris, que vaig anar combinant amb l’estudi de la carrera en Psicologia a la Universitat de Barcelona.

No sense dificultats, vaig acabar la carrera a Mèxic i em vaig embarcar en un viatge en solitari pel continent americà durant un any, experiència que em va transformar i enriquir tant a nivell personal com professional, ja que vaig adquirir una manera diferent d’entendre la vida, al ser humà i de com donar resposta a les necessitats.

Al tornar, mentre treballava en un centre de menors del que vaig extreure un bon munt de vivències, però també coneixements sobre els joves que hi vivien i una gran experiència en estratègies de gestió relacionals i educatives, vaig estudiar diferents cursos d’especialització, entre ells un en Psicologia Transpersonal i un post grau en Constel.lacións Familiars Sistèmiques, que em van aportar una mirada més general i àmplia del treball amb les persones.

Però el meu caràcter inquiet, gairebé hiperactiu i la necessitat de seguir aprenent tècniques que fossin més resolutives i concretes, em va portar a conèixer la Teràpia Breu Estratègica, amb la que em vaig apassionar des d’un primer moment, fent el Post Grau de la UdG, Tallers d’Hipnosis Ericksoniana i posteriorment el Màster de la UdG. Vaig entrar en l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu Estratègica i des de llavors he seguit fent cursos i seminaris d’especialització i m’he centrat en l’exercici d’aquesta tècnica, amb els tocs i ingredients propis que les experiències i el bagatge personal han anat deixant.

Ja fa un parell d’anys que amb la Laura, la meva sòcia vàrem emprendre l’aventura d’obrir el nostre propi centre de psicoteràpia a Vic; BREU, del que estem orgullosos i on ens esforcem en donar un servei individualitzat, rigorós i resolutiu per donar resposta a les necessitats que els nostres clients ens porten.

Si penses que necessites un cop de mà i el que has llegit t’encaixa, ens coneixem?? Som-hi!