Laura Icart, psicòloga a Vic


Sóc la Laura Icart, psicòloga i psicoterapeuta (col·legiada número 22449), sòcia fundadora de l’equip de BREU i membre de l’associació espanyola de Teràpia Breu Estratègica.

Aquí estic per ajudar-te, si tens algún problema o estás buscant un psicòleg a Vic, sé que no és fàcil, truca’m sense compromís.

Vaig cursar la carrera de psicologia a la Universitat de Girona i posteriorment les meves ganes d’aprendre em van portar a fer el Postgrau de Psicoteràpia Integradora i el de Teràpia Breu Estratègica, on vaig descobrir un mètode de Teràpia que a part d’eficaç i innovadora encaixava amb la meva manera de ser. Per aquest motiu vaig seguir amb el Màster de Teràpia Breu Estratègica i des de llavors, he anat realitzant diferents cursos i formacions, seguint aquesta línia.

Fa anys que em dedico a la psicologia clínica (Certificat de Psicòloga Clínica Sanitària) i que treballo amb adults, famílies, infants i joves. A més a més, actualment estic treballant de psicòloga dins l’equip del Centre Obert- SIS de l’Ajuntament de Vic, portant el Programa de Suport en les Relacions Familiars. Anteriorment vaig està una llarga temporada treballant en un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE).

També gaudeixo molt realitzant xerrades i formacions, participant en diferents programes de promoció de la salut en instituts i escoles, el programa per famílies Créixer en Família i Aprendre Junts; i el Programa d’Atenció Integral a dones i fills/es víctimes de violència de gènere de l’Obra Social La Caixa; a part de tots els que realitzem des de Breu de diferents temàtiques específiques (bullying, com posar límits..).

Si parlo de mi, més enllà de la feina, em considero una persona tranquil·la i eixerida que m’agrada respirar a la muntanya, fer de peix a l’aigua sempre que puc, i m’agrada pensar que algún dia aprendré a tocar el piano.

Ja fa un parell d’anys que amb el meu soci Roger,  vàrem emprendre l’aventura d’obrir el nostre propi centre de psicoteràpia a Vic; BREU, del que estem orgullosos i on ens esforcem en donar un servei individualitzat, rigorós i resolutiu per donar resposta a les necessitats que els nostres pacients ens porten.