Teràpia Breu Estratègica

La Teràpia Breu Estratègica (TBE) és un nou model de fer teràpia on treballem per resoldre tot tipus de dificultats personals. Entenen que cada problema concret té una solució especifica, el qual ens esforcem per resoldre de la manera més rapida i eficient possible. D’aquesta manera s’aconsegueix reduir costos de temps i diners a la persona i sobretot en el seu patiment.

Sota aquest enfocament treballem d’una manera diferent, sortint de la teràpia tradicional i centrant-nos en:

  •  BREVETAT:  El procés terapèutic com a màxim sol durar  10 sessions,  ajustant-nos sempre a cada persona i dificultat, per tal que no facis ni una sessió més ni una de menys de les que necessitis.
  • EFICIÈNCIA: Valorem l’esforç de temps i diners que implica un procés terapèutic, per tant, ens centrem a resoldre la demanda pactada, des de la primera sessió i així aconseguir el canvi que busques.
  • RIGOR: Utilitzem tècniques i estratègies resolutives i contrastades que la experiència i l’observació empírica ens demostra que son eficaces.

En conclusió, la Teràpia Breu ens permet oferir-te una MANERA DIFERENT  de resoldre les teves dificultats quan el què has provat fins ara  ja no funciona.

 

Tens dubtes?
Parla amb nosaltres clicant aquí