Teràpia Breu Estratègica

La Teràpia Breu Estratègica (TBE) és un nou model de psicologia creat especialment per resoldre tota mena de dificultats personals, en un curt espai de temps.
Sabem que cada problema té una solució específica i ens esforcem per trobar-la de la manera més rapida i eficient, per així, acompanyar-te en sortir de la situació que et fa patir, amb la inversió de temps i diners mínima necessària.

Sota aquest enfocament treballem d’una manera diferent, sortint de la teràpia tradicional i centrant-nos en:

  •  BREVETAT:  Valorem l’esforç de temps i diners que implica fer teràpia, per això, els nostres processos de canvi, solen durar unes 10 sessions,  ajustant-nos sempre a cada persona i dificultat, per tal que no facis ni una sessió més ni una menys de les que necessitis.
  • EFICIÈNCIA:  Des de la primera sessió ens marquem objectius concrets, observables i avaluables que ens orientin durant la teràpia, per aconseguir el canvi que busques en la teva vida.
  • RIGOR: Utilitzem tècniques i estratègies resolutives i contrastades que l’experiència i l’observació empírica ens han demostrat que són eficaces.

En resum, la Teràpia Breu Estratègica ens permet oferir-te un sistema terapèutic diferent per resoldre les teves dificultats.